Ginebra destil·lada artesanalment en petits lots de doscentes ampolles a la primera microdestil·leria dins la ciutat de Barcelona.
Producte natural, sense sucres ni aromes químics afegits.
Certificat ecològic. Destil·lat mitjançant el mètode tradicional en un alambí de coure de fabricació pròpia anomenat Rufino. Rawal Barcelona Organic Dry Gin està el·laborada amb once botànics ecològics de primera qualitat.
Un destil·lat en el qual s'equilibren les notes dolces amb les amargues i la calidesa de les espècies amb la suavitat floral. Tot això arrodonit per una refrescant esquitxada de la mar.
Volum: 70cl Graduació: 40% Alcohol base: Alcohol etílic extra neutre 96,4% v/v procedent del blat.
Aquesta ratafia artesana ecològica està vestida només de plantes autòctones de Ponent, de l’edulcorant just (només 140g/litre provinents de most concentrat rectificat; no porta sucres refinats), de passió pel territori, de qualitat, de feina ben feta i d’un envàs retornable. Amb un gust suau i equilibrat que evoca un paisatge únic.