DESCRIPCIÓ: Farina de blat tou molta a baixa temperatura al molí d'aigua, procés que protegeix el germen de blat. De grans locals cultivats al centre d'Itàlia, és una farina apta per a tots els usos. Empaquetatge en una bossa de paper.
INGREDIENTS: 100% Farina Sègol Integral *procedent d'Agricultura Ecològica
DESCRIPCIÓ: La farina és el producte que s'obté de la mòlta del gra de cereal o d'altres aliments rics en midó. La més habitual és la de blat, tot i que es pot obtenir farina de molts altres cereals (ordi, sègol, civada, moresc), i també de llegum (pèsols, cigrons o mongetes) o arròs. El denomiador comú de les farines vegetals és el midó, que és un carbohidrat complex. La paraula prové del terme llatí farina, que al seu torn prové de far i de farris, nom antic del farro.
INGREDIENTS: *Blat de cultiu ecològic
PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: LA GRANA ORIGEN: CATALUNYA
"DESCRIPCIÓ: Farina de blat d'espelta blanca bio. Ideal per a elaborar pans, bescuits, beixamel, farinetes o utilitzar en arrebossats. Producte amb certificat d'alimentació ecològica.
INGREDIENTS: Farina de blat espelta*. Conté gluten. Pot contenir traces de soja, sèsam i fruits de clofolla. (*)=De cultiu ecològic.
PRODUCTOR/DISTRIBUIDOR: LA GRANA ORIGEN: CATALUNYA
INFORMACIÓ: La farina d'espelta blanca biològica no és apta per a persones amb malaltia celíaca, ja que l'espelta és un cereal amb gluten. Així i tot, per als no celíacs és un bon cereal que conserva gairebé totes les seves propietats, ja que tan sols ha estat refinada una mica. Es pot utilitzar per preparar plats delicats com salses, rebosteria, pans, creps, gofres, etc.
INGREDIENTS: 100% farina de blat d'espelta ecològica.
DESCRIPCIÓ: El Blat Sarraí es tracta d'un cereal, en concret, és un tipus de llavor, però s'utilitza com un gra o cereal. És molt ric en nutrients, i encara té més fibra que la civada. A més, posseeix una sèrie de beneficis per a la nostra salut.
INGREDIENTS: Farina de blat sarraí 100%*. *procedent d'Agricultura Ecològica.