DESCRIPCIÓ: El Blat Sarraí es tracta d'un cereal, en concret, és un tipus de llavor, però s'utilitza com un gra o cereal. És molt ric en nutrients, i encara té més fibra que la civada. A més, posseeix una sèrie de beneficis per a la nostra salut.
INGREDIENTS: Farina de blat sarraí 100%*. *procedent d'Agricultura Ecològica.
DESCRIPCIÓ: Farina de blat tou molta a baixa temperatura al molí d'aigua, procés que protegeix el germen de blat. De grans locals cultivats al centre d'Itàlia, és una farina apta per a tots els usos. Empaquetatge en una bossa de paper.
INGREDIENTS: 100% Farina Sègol Integral *procedent d'Agricultura Ecològica
INFORMACIÓ: La farina d'espelta blanca biològica no és apta per a persones amb malaltia celíaca, ja que l'espelta és un cereal amb gluten. Així i tot, per als no celíacs és un bon cereal que conserva gairebé totes les seves propietats, ja que tan sols ha estat refinada una mica. Es pot utilitzar per preparar plats delicats com salses, rebosteria, pans, creps, gofres, etc.
INGREDIENTS: 100% farina de blat d'espelta ecològica.
Descripció: Prové de la castanya deshidratada molta en molí de pedra. Apte per a celíacs. Ideal per elaborar pa, galetes, pastissos, creps, etc. Per fer beixamels, flams, salses, per espessir o elaborar cremes i sopes.
És un astringent natural sinó es cou. Molt recomanada per persones diabètiques, problemes cardiovasulars, esportites i dietes d'aprimament.
Ingredients: castanyes ecològiques deshidratades. Sense gluten.