En italià la paraula MONELLA està associada a una nena murri, sempre inquieta i que expandeix la seva energia a tots els que l'envolten. “Non fare la monella!” és aquesta frase típica que els pares italians diuen per intentar contenir l'explosió de vitalitat de la “bambina”.
A VEGGIE KARMA, aquest nom ens va semblar ideal per descriure un producte tan lleuger, lliure i amb un sabor tan suau.
MONELLA al contacte amb la calor aconsegueix fondre's, expandint així tota la seva energia explosiva als ingredients que l'envolten. Pizzes, focaccies farcides, empanades, lasanyes i verdures al forn estaran acompanyades per una nova i alhora coneguda frescor, delicadesa i enèrgica personalitat, d'aquesta nena murri que va venir per quedar-s'hi.
Karmage - vegetal fermentat orgànic semicurat en format 200gr. A base de tramussos, anacards i ferments.
El formatge vegà semicurat amb pebre vermell fumat dolç és el formatge VEGGIE KARMA que té un procés de fermentació més llarg. D'aquesta manera, aconseguim donar-li un sabor especialment fort. Durant el seu procés de curació, que pot durar entre 5 i 8 setmanes, el sabor fumat del pebre vermell es potencia per satisfer els més apassionats de les sensacions fortes.
Ingredients: Llet pasteuritzada, quall i ferments làctics.
Presentació: Peça cilíndrica i envasat al buit. Pes: 200 grams. Caducitat: 15 dies.
Degustació: De gust fi i suau i de textura tova i cremosa. Ideal per preparar aperitius i sobretot per elaboracions de pastisseria. També queda genial en les cremes de verdures.
És un formatge recuperat l'any 1982 de la comarca de la Garrotxa on es van començar a elaborar formatges basats en la tradició camperola de fer formatge a casa. De textura flonja, un salat lleuger i que dona com a resultat un formatge suau i mengívol, agradable per a molts amants del formatge Mínim de 30 dies amb un màxim de 40 dies Llet pasteuritzada de vaca , clorur, quall, ferments làctics i sal Pasta semi-dura, premsada, crosta natural.