Karmage - semicurat vegetal fermentat ecològic en format de 200gr. A base de tramús, anacards i ferments.
El formatge vegà semicurat amb reducció de vi blanc és el formatge vegetal VEGGIE KARMA amb un toc d'acidesa. Fem servir un vi blanc certificat vegà (sense clarificants d'origen animal) de raïm Chardonnay. Durant el procés de curació, que pot durar entre 5 i 8 setmanes, l'acidesa del vi es barreja amb la nostra base de sabor suau per a un resultat equilibrat.
Karmage - semicurat vegetal fermentat ecològic en format de 200gr. A base de tramús, anacards i ferments.
El formatge vegà semicurat amb reducció de vi blanc és el formatge vegetal VEGGIE KARMA amb un toc d'acidesa. Fem servir un vi blanc certificat vegà (sense clarificants d'origen animal) de raïm Chardonnay. Durant el procés de curació, que pot durar entre 5 i 8 setmanes, l'acidesa del vi es barreja amb la nostra base de sabor suau per a un resultat equilibrat.
Karmage - semicurat vegetal fermentat ecològic en format de 200gr. A base de tramús, anacards i ferments.
El formatge vegà semicurat amb reducció de vi blanc és el formatge vegetal VEGGIE KARMA amb un toc d'acidesa. Fem servir un vi blanc certificat vegà (sense clarificants d'origen animal) de raïm Chardonnay. Durant el procés de curació, que pot durar entre 5 i 8 setmanes, l'acidesa del vi es barreja amb la nostra base de sabor suau per a un resultat equilibrat.
Karmage - vegetal fermentat orgànic semicurat en format 200gr. A base de tramussos, anacards i ferments.
El formatge vegà semicurat amb pebre vermell fumat dolç és el formatge VEGGIE KARMA que té un procés de fermentació més llarg. D'aquesta manera, aconseguim donar-li un sabor especialment fort. Durant el seu procés de curació, que pot durar entre 5 i 8 setmanes, el sabor fumat del pebre vermell es potencia per satisfer els més apassionats de les sensacions fortes.
Karmage - fresc vegetal fermentat ecològic en format de 250gr. A base de beguda de soja ecològica.
El substitut al formatge vegà "ricotta vegetal fumada" és una recepta VEGGIE KARMA que podràs gaudir amb una mica de pa o en un munt de receptes (lasanyes, farcits, gratinats, amanides, raviolis etc...)
Té una textura molt cremosa, un sabor lleugerament fumat i aromàtic, gràcies a l'alfàbrega i al cibulet.